Een maand of een jaar uw eigen auto?

Huur of (short) lease nu bij Broekhuis

Heeft u behoefte aan persoonlijke mobiliteit? Wij bieden u graag een veilig alternatief voor het openbaar vervoer. Wij begrijpen dat niets zo persoonlijk is als de wensen omtrent uw vervoer, daarom kunt u bij ons flexibel gebruik maken van een auto.

Of u nu op zoek bent naar één auto voor één maand, 12 maanden of wellicht voor nog een langere periode; wij helpen u graag met een oplossing op maat. U kunt kiezen uit diverse auto’s. De duur van het gebruik? Ook dat kunt u zelf bepalen. Kiest u er voor om als particulier een auto te huren, shortleasen of (private) leasen? In vijf eenvoudige stappen is alles geregeld. Zo kunt eenvoudig en snel de weg op met uw eigen auto!

Hoe werkt het?

Wilt u een auto of, shortleasen of private leasen

Stap 1

Kies de looptijd

Kies de periode waarin u gebruik wilt maken van onze tijdelijke mobiliteitsoplossingen. U kunt kiezen voor één maand, 12 maanden of langer.

Welke voertuigklasse past bij uw wens

Stap 2

Kies uw auto

Ondanks dat het om tijdelijke mobiliteit gaat, heeft u wellicht wensen als het gaat om het soort auto. Om het voor u eenvoudig te maken, kunt u kiezen uit vier segmenten.

Welke voertuigklasse past bij uw wens
Laat uw gegevens achter

Stap 3

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en onze adviseur neemt binnen 4 uur contact met u op. Zij kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie.

Alles wordt klaargemaakt voor een persoonlijke mobiliteitsoplossing

Stap 4

De auto wordt klaargemaakt

U hebt samen met onze adviseurs uw persoonlijke mobiliteitsoplossing gekozen. Wij gaan nu zorgen dat alles geregeld wordt.

Alles wordt klaargemaakt voor een persoonlijke mobiliteitsoplossing
Broekhuis wenst u veilige kilometers toe

Stap 5

Rijden maar

Na maximaal 1 week wachten is het zover, u kan gaan rijden in de door u gekozen auto. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!

Kiest u voor een auto huren, leasen of maakt u toch liever gebruik van onze shortlease mogelijkheden?

autohuren, shortleasen of private lease? Kies wat het beste bij u past

Heeft u een auto voor een korte periode nodig van ongeveer een maand? Kies dan voor onze auto verhuur mogelijkheden voor particulieren. Een auto huren kunt u bij ons al vanaf € 15,00 per dag. Als particulier is een auto huren een goede optie als u voor een kortere tijd over een auto wil beschikken.

Voor een wat langere periode tot 12 maanden een auto nodig? Kies dan voor shortlease, hiermee kunt u zorgeloos op pad met uw eigen auto. Met shortlease neemt u voor een periode van 12 maanden een auto of af tegen scherpe prijzen, u heeft dan maximale flexibiliteit. Shortlease is dus een perfecte aanvulling op bestaande verhuurproducten die vaak voor een kortere periode zijn.

Wilt u toch liever gebruik maken van een auto voor een langere periode? Kies dan voor private lease. Wanneer u kiest voor private lease bij Broekhuis rijdt u voor een vast maandbedrag in een auto. Waar u ook voor kiest onze adviseurs helpen u met een persoonlijk advies, want wij weten als geen ander, niets is zo persoonlijk als uw mobiliteitswens.